Tarieven

Kennismaking: € 35,-

Voor veel mensen is het zetten van deze eerste stap moeilijk. Voor het eerste verkennende gesprek reken ik de helft van mijn uurtarief. De bedoeling van dit gesprek is om te kijken of het klikt en of wij samen verder willen gaan.

Consult van 1 uur: € 70,-

De gesprekken vinden in de regel overdag plaats. Voor degenen die hiervoor overdag moeilijk tijd vrij kunnen maken, is er de mogelijkheid om in de avonduren af te spreken. Hiervoor geldt hetzelfde uurtarief.

Consult aan huis: € 70,-

Voor mensen met vervoersproblemen, zoals chronisch zieken, kunnen de gesprekken ook aan huis plaatsvinden. De bijkomende reiskosten worden in overleg vastgesteld.

Beschikbare tijden

Consulten overdag zijn mogelijk op maandag en vrijdag. Voor avondconsulten heb ik maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gereserveerd.

Annulering van een afspraak

Ben je, door welke omstandigheid dan ook, niet in staat een gemaakte afspraak na te komen en wil je de afspraak verzetten of annuleren, dan kan dit kosteloos tot 24 uur vóór de gemaakte afspraak. Bij annuleren of verzetten binnen 24 uur, wordt het gehele bedrag voor het betreffende consult in rekening gebracht.

Vergoedingen

Psychosociale hulpverlening wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. Bij een aanvullende verzekering geldt vaak de voorwaarde dat de behandelaar bij die beroepsvereniging moet zijn aangesloten, waar de zorgverzekeraar afspraken mee heeft gemaakt. Informeer voorafgaand aan de behandeling bij je zorgverzekeraar of vergoeding mogelijk is.

Als de problemen werk gerelateerd zijn, is het mogelijk dat je werkgever, een arbodienst of een reïntegratiebureau de behandeling vergoedt.

nl_NLDutch