Ervaringen van clienten

Die collega's die als een knipmes bogen voor de wensen van de baas. Ik kon hun bloed wel drinken. Tot ik zag dat ze net als ik bang waren hun baan te verliezen. Nu kijk ik er toch anders tegenaan'. - Dick

'Door haar kennis en inlevingsvermogen wist Sylvia in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen.  Ik heb weer grip op mijn leven!' - Hans

'Ik leg de lat zo hoog voor mezelf dat ik nauwelijks aan die torenhoge eisen kan voldoen.  Sylvia liet me zien dat de wereld niet vergaat als het niet perfect is. Ik ben ook maar een mens.' - Chantal

'Alledaagse dingen zijn voor mij vaak niet logisch. Ik oefen met Sylvia de dingen die ik moeilijk vind, zoals fietsen, of alleen met de bus gaan. Door herhaling wen ik eraan en vind ik het minder eng. We lachen ook veel.' - Rik